Byggfirmor i Farsta - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Farsta

Annons:
I staden Farsta finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Farsta. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Farsta att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Farsta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Farsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Farsta samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Farsta kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Farsta

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Farsta. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

JMW Bygg AB
Fryksdalsbacken 5
123 43 Farsta


MSS Gruppen AB
Bokhållarv. 20
123 54 Farsta


Skorstensgubben AB
070 - 595 29 0908 - 525 069 03Ljusbyggarna AB
08 - 702 07 90Fakta om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här hittar du mer information om staden Farsta.

Rekommenderade byggfirmor i Farsta

Att hitta en byggfirma i Farsta som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Farsta som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Farsta som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.