Byggfirmor i Handen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Handen

Annons:
I staden Handen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Handen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Handen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Handen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Handen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Handen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Handen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Handen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Handen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Södra Stockholms Byggservice AB
Ängsv. 57 C
136 48 Handen


Byggunderhåll Produktion i Haninge
Anläggarv. 24
136 44 Handen


Fakta om Handen

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här hittar du mer information om staden Handen.

Rekommenderade byggfirmor i Handen

Att hitta en byggfirma i Handen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Handen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Handen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.