Byggfirmor i Hässelby - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hässelby

Annons:
I staden Hässelby finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Hässelby. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hässelby att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Hässelby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hässelby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hässelby samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hässelby kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hässelby

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hässelby. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Sixten Kjellqvist & CO Byggnads AB
070 - 856 73 97Byggtjänstbutiken
Sandviksv. 268
165 70 Hässelby


SH Mur & Puts
Kvarnhagsg. 106
165 54 Hässelby


Byggsamverkan I Stockholm AB
Mälarsyn 6
165 71 HÄSSELBY


Vidrax Bygg & Entreprenad AB
Persikog. 80
165 63 Hässelby


Tiffin Carpentry Bygg & Inredningsfirma AB
Vidholmsbackarna 15
165 72 Hässelby


Westside El & Bygg HB
Rödklöverv. 81
165 73 HÄSSELBY


Wibler Bygg och Inredning AB
Loviselundsvägen 110
165 70 Hässelby


Fakta om Hässelby

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här hittar du mer information om staden Hässelby.

Rekommenderade byggfirmor i Hässelby

Att hitta en byggfirma i Hässelby som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hässelby som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hässelby som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.