Byggfirmor i Järna - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Järna

Annons:
I staden Järna finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 10 olika byggfirmor i Järna. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Järna att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Järna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Järna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Järna samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Järna kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Järna

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Järna. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Köksträdgården I Järna, AB
Överjärna Lillkärr
153 95 JÄRNA


Löndqvist Schakt&Entrepenad
Snorpv. 33 Asphöjden
153 95 JÄRNA


Starrbäcken Bygg AB
Starrbäcksv. 11
153 35 JÄRNA


Wigells Mark & Bygg
Sveas v. 26
153 38 Järna


G & L Global Service AB
Björkv. 7 B
153 36 Järna


Byggfutten Bygg & Plattsättning AB
Storg. 67
153 30 Järna


Kaistinen Byggtjänst
Solstigen 2
153 95 JÄRNA


Rf Industriteknik
070 - 885 07 89Racerbygg AB
Östergrens Tak O Bygg AB
Fasanv. 10
153 35 JÄRNA


Fakta om Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här hittar du mer information om staden Järna.

Rekommenderade byggfirmor i Järna

Att hitta en byggfirma i Järna som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Järna som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Järna som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.