Byggfirmor i Kista - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kista

Annons:
I staden Kista finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Kista. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kista att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Kista.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kista hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kista samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kista kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kista

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kista. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Box Bygg, AB
Torshamnsg. 30 A
164 40 KISTA


Pressalit Care AB
Färög. 33
164 51 KISTA


Dj Contractor AB
Radio Site Solution Specialist Sweden R4s AB
Torshamnsg. 30 D
164 40 KISTA


AB Skandwell
Saimag. 7
164 75 KISTA


Pindur Bmd
Helsingörsg. 21
164 44 KISTA


Mer-Ka Fastighet Service
Torneåg. 21
164 79 KISTA


Elite El Och Bygg
Porkalag. 11
164 76 Kista


Entreprenör Berndt Andersson
Nidarosg. 24
164 34 Kista


Fakta om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här hittar du mer information om staden Kista.

Rekommenderade byggfirmor i Kista

Att hitta en byggfirma i Kista som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kista som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kista som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.