Byggfirmor i Kungsängen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kungsängen

Annons:
I staden Kungsängen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 12 olika byggfirmor i Kungsängen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kungsängen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Kungsängen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kungsängen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kungsängen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kungsängen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kungsängen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kungsängen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Hantverkspoolen i Uppland AB
Lennartsnäsvägen
KUNGSÄNGEN


Kabelteknik Ulf Smeby AB
Kraftv. 42
196 37 KUNGSÄNGEN


Exis Fasad & Puts AB
Polkettstigen 18
196 38 Kungsängen


Funktionsbygg i Kungsängen AB
Kadriljv. 4
196 37 KUNGSÄNGEN


Holkko, Yrjö
Geologiv. 7
196 33 KUNGSÄNGEN


E.M Trädgård
Klosterv. 11
196 31 KUNGSÄNGEN


Micmic HB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGEN


Jmc Stuck & Gipsputs
Fajansstigen 30
196 38 Kungsängen


Villaexteriör I Stockholm AB
Högnäsv. 67
196 34 Kungsängen


Gustap Bygg AB
Kasmov. 16
196 31 KUNGSÄNGEN


Nordiska Stenhus Sverige AB
Österv. 81
196 30 Kungsängen


Twb i Kungsängen
Rankhusv. 38 P
196 31 KUNGSÄNGEN


Fakta om Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kungsängen.

Rekommenderade byggfirmor i Kungsängen

Att hitta en byggfirma i Kungsängen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kungsängen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kungsängen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.