Byggfirmor i Lidingö - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lidingö

Annons:
I staden Lidingö finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Lidingö. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lidingö att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Lidingö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lidingö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lidingö samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lidingö kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lidingö

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lidingö. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Tåls Bygg AB
Sturev. 31
181 32 LIDINGÖ


Elefant Flytt & Express AB
S. Kungsv. 70 A
181 32 LIDINGÖ


Lidingö Trädgårdscenter AB
Förrådsv. 11 B
181 41 LIDINGÖ


AB Tiger Jädervik
Furutorpsv. 8
181 90 LIDINGÖ


Ekejas Bokföring
Holavedsv. 25
181 64 Lidingö


Lidingö stads tomtaktiebolag
Stockholmsv. 50
181 32 LIDINGÖ


Fakta om Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här hittar du mer information om staden Lidingö.

Rekommenderade byggfirmor i Lidingö

Att hitta en byggfirma i Lidingö som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lidingö som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lidingö som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.