Byggfirmor i Nacka - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Nacka

Annons:
I staden Nacka finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Nacka. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Nacka att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Nacka.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Nacka hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Nacka samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Nacka kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Nacka

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Nacka. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Byggsnabben AB
Kvarnholmsv. 52
131 31 NACKA


Rotgruppen Stockholm AB
Smedjeg. 6
131 54 Nacka


TL Bygg AB
08 - 610 19 10Betongteknik AB
Furuv. 5
131 37 NACKA


Fakta om Nacka

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här hittar du mer information om staden Nacka.

Rekommenderade byggfirmor i Nacka

Att hitta en byggfirma i Nacka som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Nacka som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Nacka som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.