Byggfirmor i Segersäng - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Segersäng

Annons:
I staden Segersäng finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Segersäng. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Segersäng att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Segersäng.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Segersäng hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Segersäng samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Segersäng kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Segersäng

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Segersäng. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Mircent Real Estate AB
Tärnslingan 17
148 40 Segersäng


Fakta om Segersäng

Segersäng är en tätort i Nynäshamns kommun i Stockholms län. När Nynäsbanan öppnades år 1901 inrättades en station med namnet Sorunda. Denna namnändrades 1917 till Segersäng och flyttades också cirka 100 meter.

Yta: 56,12 hektar
Invånarantal: 608, år 2010

Här hittar du mer information om staden Segersäng.

Rekommenderade byggfirmor i Segersäng

Att hitta en byggfirma i Segersäng som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Segersäng som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Segersäng som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.