Byggfirmor i Skärholmen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Skärholmen

Annons:
I staden Skärholmen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Skärholmen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Skärholmen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Skärholmen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Skärholmen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Skärholmen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Skärholmen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Skärholmen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Skärholmen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bygg VVS El Stockholm AB
Storholmsbackarna 90 B
127 43 SKÄRHOLMEN


Kendrill Karl-Erik Nylander Drill AB
Murmästarv. 21 -23
127 35 Skärholmen


Rafel Gala
Båtholmsbacken 9
127 42 Skärholmen


T. Laurén Byggare
Laxholmsbacken 48
127 42 Skärholmen


Lalas Hantverkare Supreme
Vita Liljans v. 32
127 34 SKÄRHOLMEN


Nc Bad & Kök Renovering AB
Lindholmsbacken 111
127 49 SKÄRHOLMEN


Stc Service AB
Ålgrytev. 119
127 31 Skärholmen


Fakta om Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här hittar du mer information om staden Skärholmen.

Rekommenderade byggfirmor i Skärholmen

Att hitta en byggfirma i Skärholmen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Skärholmen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Skärholmen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.