Byggfirmor i Sollentuna - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Sollentuna

Annons:
I staden Sollentuna finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Sollentuna. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Sollentuna att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Sollentuna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Sollentuna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Sollentuna samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Sollentuna kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Sollentuna

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Sollentuna. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Spännteknik S.L.F. AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna


Hambergs Entreprenad
Pionv. 3
191 47 SOLLENTUNA


Acoustic Montage AB
Bergkällav. 30
192 79 SOLLENTUNA


Dywidag Sverige, AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna


Martinsons Entreprenad, AB
Orrv. 26 -26
192 55 SOLLENTUNA


Rönnmarks Undertak AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA


Fakta om Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här hittar du mer information om staden Sollentuna.

Rekommenderade byggfirmor i Sollentuna

Att hitta en byggfirma i Sollentuna som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Sollentuna som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Sollentuna som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.