Byggfirmor i Solna - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Solna

Annons:
I staden Solna finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 12 olika byggfirmor i Solna. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Solna att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Solna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Solna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Solna samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Solna kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Solna

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Solna. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Anders Byggare AB
Österv. 35
169 55 SOLNA


Constrera AB
Banvaktsv. 24
171 48 Solna


BTH Bygg AB
Armég. 38
171 71 Solna


Lemminkäinen Sverige AB
Svetsarv. 24
171 41 SOLNA


Metrolit Byggnads AB
Hemvärnsg. 15
171 54 SOLNA


Riksbyggen
Råsundav. 1 -3
169 26 SOLNA


Palhus Förvaltning & Facilities Management AB
Armég. 20
171 71 Solna


Mfh Bygg, AB
Huvudsta Gård
171 73 Solna


Rope Access Stockholm AB
Storg. 27
171 63 SOLNA


Drava Bygg & Badrum AB
Ankdammsg. 24
171 43 SOLNA


Idrotts- & Trädgårdsanläggningar, AB
Åldermansv. 3
171 48 Solna


KM LIVING CONSTRUCTION AB
Erik Sandbergs gata 6
169 34 Solna


Fakta om Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här hittar du mer information om staden Solna.

Rekommenderade byggfirmor i Solna

Att hitta en byggfirma i Solna som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Solna som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Solna som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.