Byggfirmor i Stockholm - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Stockholm

Annons:
I staden Stockholm finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Stockholm. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Stockholm att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Stockholm som ligger i närheten av Stockholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Stockholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Stockholm samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Stockholm kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Stockholm

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Stockholm. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Jucomi AB
Nimrodsg. 22
115 42 STOCKHOLM


Byggbolaget Södermalm AB
Östgötag. 73 B
116 64 Stockholm


Fakta om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här hittar du mer information om staden Stockholm.

Rekommenderade byggfirmor i Stockholm

Att hitta en byggfirma i Stockholm som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Stockholm som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Stockholm som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Stockholm som du kan kontakta.