Byggfirmor i Gimo - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Gimo

Annons:
I staden Gimo finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Gimo. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Gimo att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Uppsala som ligger i närheten av Gimo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Gimo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Gimo samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Gimo kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Gimo

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Gimo. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Villabrunnar Jansson AB
Solängsg. 35
747 41 GIMO


Westerman Entreprenad AB
Långg. 22
747 42 Gimo


Flymyra-Ramhälls Samfällighetsförening
Lysta 132
747 95 Gimo


Gimo Bygg Och Inredning
Långg. 33
747 42 Gimo


Ps Energideklaration AB
Fyrbovägen 28
747 44 Gimo


HJK Entreprenad AB
Gimo Torg 5
747 43 GIMO


Gimo Järn Och Bygg AB
Uppsalav. 30
747 42 Gimo


MV Byggentreprenader AB
Tummarg. 2
747 42 Gimo


Fakta om Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här hittar du mer information om staden Gimo.

Rekommenderade byggfirmor i Gimo

Att hitta en byggfirma i Gimo som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Gimo som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Gimo som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Uppsala som du kan kontakta.