Byggfirmor i Häggeby - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Häggeby

Annons:
I staden Häggeby finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Häggeby. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Häggeby att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Uppsala som ligger i närheten av Häggeby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Häggeby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Häggeby samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Häggeby kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Häggeby

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Häggeby. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Thomas Pettersson
Skoklosterv. 19
746 94 HÄGGEBY


Yno Trading AB
Finnstaholmsv. 40
746 94 HÄGGEBY


Skoklosterformarmeringgrundbetong AB
Hasslav. 15
746 94 HÄGGEBY


FlinkS Allservice
Vretv. 40
746 94 HÄGGEBY


Fakta om Häggeby

Häggeby är en by och småort i Skuttunge socken, Uppsala kommun. Bebyggelsen i anslutning till Björklingeån ingår i Björklinges tätortsavgränsning. Den västra delen av bebyggelsen ingår sedan 2000 ett fritidshusområde och sedan 2005 också inom en småort.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Här hittar du mer information om staden Häggeby.

Rekommenderade byggfirmor i Häggeby

Att hitta en byggfirma i Häggeby som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Häggeby som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Häggeby som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Uppsala som du kan kontakta.