Byggfirmor i Hargshamn - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hargshamn

Annons:
I staden Hargshamn finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Hargshamn. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hargshamn att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Uppsala som ligger i närheten av Hargshamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hargshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hargshamn samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hargshamn kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hargshamn

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hargshamn. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Umpala Bygg AB
Braxenbolsv. 48
742 50 HARGSHAMN


Fakta om Hargshamn

Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun belägen vid Galtfjärden. Hamnen har varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk.

Yta: 81 hektar
Invånarantal: 312, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hargshamn.

Rekommenderade byggfirmor i Hargshamn

Att hitta en byggfirma i Hargshamn som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hargshamn som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hargshamn som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Uppsala som du kan kontakta.