Byggfirmor i Karlholmsbruk - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Karlholmsbruk

Annons:
I staden Karlholmsbruk finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Karlholmsbruk. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Karlholmsbruk att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Uppsala som ligger i närheten av Karlholmsbruk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Karlholmsbruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Karlholmsbruk samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Karlholmsbruk kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Karlholmsbruk

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Karlholmsbruk. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Karlholm Bygg
De Geersg. 12
819 40 KARLHOLMSBRUK


Fakta om Karlholmsbruk

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här hittar du mer information om staden Karlholmsbruk.

Rekommenderade byggfirmor i Karlholmsbruk

Att hitta en byggfirma i Karlholmsbruk som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Karlholmsbruk som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Karlholmsbruk som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Uppsala som du kan kontakta.