Byggfirmor i Öregrund - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Öregrund

Annons:
I staden Öregrund finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Öregrund. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Öregrund att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Uppsala som ligger i närheten av Öregrund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Öregrund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Öregrund samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Öregrund kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Öregrund

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Öregrund. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Öregrundsgrepen Bygg & Vvs AB
Lönng. 10
742 41 öregrund


Tegelsmora Byggteknik AB
Långbacken 5
742 43 öregrund


Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB
Lönng. 10
742 41 öregrund


Låj Holding AB
Rådhusg. 10
742 42 ÖREGRUND


Magnus Carlsson Bygg
Skogsv. 5
742 43 öregrund


Sherif & Kevin Kök & Bar AB
Strandg. 1 C
742 42 ÖREGRUND


Fakta om Öregrund

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här hittar du mer information om staden Öregrund.

Rekommenderade byggfirmor i Öregrund

Att hitta en byggfirma i Öregrund som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Öregrund som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Öregrund som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Uppsala som du kan kontakta.