Byggfirmor i Östervåla - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Östervåla

Annons:
I staden Östervåla finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Östervåla. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Östervåla att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Uppsala som ligger i närheten av Östervåla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Östervåla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Östervåla samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Östervåla kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Östervåla

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Östervåla. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Lindblom Bygg & Service
Vreta 181
740 46 ÖSTERVÅLA


Frisk, Göran
Smedsg. 5
740 46 ÖSTERVÅLA


Vreta Berg AB
Lundbo Bygg & Fastigheter AB
NORRSÄLJA
740 46 ÖSTERVÅLA


Hummelgård Bygg & Anläggningar AB
Stärte 124
740 46 ÖSTERVÅLA


Bra Rot 1 AB
Upplanda Lantbruk & Bygg
Upplanda 329
740 46 ÖSTERVÅLA


Lagbo Bygg AB
Nyg. 14
740 46 ÖSTERVÅLA


Lärarförbundets Lokalavdelning I Heby
0292 - 712 86Fakta om Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här hittar du mer information om staden Östervåla.

Rekommenderade byggfirmor i Östervåla

Att hitta en byggfirma i Östervåla som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Östervåla som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Östervåla som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Uppsala som du kan kontakta.