Byggfirmor i Runhällen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Runhällen

Annons:
I staden Runhällen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Runhällen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Runhällen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Uppsala som ligger i närheten av Runhällen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Runhällen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Runhällen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Runhällen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Runhällen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Runhällen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Teår Bygg
Olsbo 102
744 93 Runhällen


Uppsala Golv & Betong AB
Lov. 14
744 93 Runhällen


Fakta om Runhällen

Runhällen är en tätort i Heby kommun i Uppsala län (Uppland). Samhället ligger cirka 12 kilometer norr om Heby och ett par kilometer sydost om Enåkers kyrkby. Orten hade 217 invånare år 2010. Runhällen var tidigare stationssamhälle och järnvägsknut, men har idag inga större arbetsgivare.

Yta: 49,81 hektar
Invånarantal: 217, år 2010

Här hittar du mer information om staden Runhällen.

Rekommenderade byggfirmor i Runhällen

Att hitta en byggfirma i Runhällen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Runhällen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Runhällen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Uppsala som du kan kontakta.