Byggfirmor i Vattholma - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Vattholma

Annons:
I staden Vattholma finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Vattholma. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Vattholma att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Uppsala som ligger i närheten av Vattholma.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Vattholma hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Vattholma samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Vattholma kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Vattholma

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Vattholma. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Rora Byggservice AB
Bredgården 42
743 93 Vattholma


Acutera AB
Lena-ekeby 60
743 92 VATTHOLMA


Uppsala Byggtekno AB
Skogshyddan
743 93 Vattholma


Melins Bygg och Fastighet AB
Lodsmedsv. 7
743 50 VATTHOLMA


Fakta om Vattholma

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här hittar du mer information om staden Vattholma.

Rekommenderade byggfirmor i Vattholma

Att hitta en byggfirma i Vattholma som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Vattholma som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Vattholma som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Uppsala som du kan kontakta.