Byggfirmor i Deje - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Deje

Annons:
I staden Deje finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Deje. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Deje att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Värmland som ligger i närheten av Deje.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Deje hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Deje samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Deje kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Deje

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Deje. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Deje Byggtjänst, AB
Industriv. 20
669 31 DEJE


Hjertstedt Bygg i Värmland AB
Industriv. 6
669 31 DEJE


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Bruksvägen 100
669 32 Deje


A.T. Bygg
Torptjärnsv. 2
669 30 Deje


Stab Kraft & Entreprenad, AB
Jeriko 2
669 91 DEJE


Ävjagården AB
Ävjagården
669 91 DEJE


Skogsinvest Värmland AB
Lindv. 2
669 32 Deje


Fakta om Deje

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här hittar du mer information om staden Deje.

Rekommenderade byggfirmor i Deje

Att hitta en byggfirma i Deje som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Deje som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Deje som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Värmland som du kan kontakta.