Byggfirmor i Filipstad - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Filipstad

Annons:
I staden Filipstad finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 13 olika byggfirmor i Filipstad. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Filipstad att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Värmland som ligger i närheten av Filipstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Filipstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Filipstad samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Filipstad kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Filipstad

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Filipstad. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Janne Qvist Byggfirma,, AB
Förrådsg. 11
682 33 Filipstad


Leif Sundqvist Bygg AB
Lövlundsg. 4
682 33 Filipstad


J Thörnqvist Bygg i Filipstad AB
Bergskalhyttan 20
682 91 Filipstad


Haags Timmerhus AB
Finngårdarna 220
682 92 FILIPSTAD


J. Thörnqvist Bygg I Filipstad AB
Vasag. 23
682 33 Filipstad


Lundells Entreprenad
Långban Hagalund 1
682 92 FILIPSTAD


Multi Montage Filipstad, AB
Patron Bergströms v. 25
682 33 Filipstad


Qist Nordic AB
Torkhushöjden 15
682 92 FILIPSTAD


J T:S Bygg
Bergskalhyttan 20
682 91 Filipstad


Markus Degerstedts Uthyrning AB
Pålandsv. 67
682 34 FILIPSTAD


Degerstedt Bygg & Glasmästeri AB
Fransfallet
682 91 Filipstad


Höglunda Bygg & Gräv KB
Artistv. 37
682 34 FILIPSTAD


Multi Montage Värmland AB
Patron Bergströms v. 25
682 33 Filipstad


Fakta om Filipstad

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här hittar du mer information om staden Filipstad.

Rekommenderade byggfirmor i Filipstad

Att hitta en byggfirma i Filipstad som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Filipstad som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Filipstad som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Värmland som du kan kontakta.