Byggfirmor i Likenäs - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Likenäs

Annons:
I staden Likenäs finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Likenäs. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Likenäs att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Värmland som ligger i närheten av Likenäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Likenäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Likenäs samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Likenäs kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Likenäs

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Likenäs. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bröderna Jacobssons Byggteknik AB
Amnerud 26
680 63 Likenäs


Transtrands Bygg Och Golv
Transtrand Broddgården 15
680 63 Likenäs


Fakta om Likenäs

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här hittar du mer information om staden Likenäs.

Rekommenderade byggfirmor i Likenäs

Att hitta en byggfirma i Likenäs som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Likenäs som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Likenäs som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Värmland som du kan kontakta.