Byggfirmor i Bastuträsk - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bastuträsk

Annons:
I staden Bastuträsk finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Bastuträsk. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bastuträsk att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västerbotten som ligger i närheten av Bastuträsk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bastuträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bastuträsk samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bastuträsk kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bastuträsk

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bastuträsk. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

TWT Kran AB
Skolg. 28
930 61 BASTUTRÄSK


Fakta om Bastuträsk

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bastuträsk.

Rekommenderade byggfirmor i Bastuträsk

Att hitta en byggfirma i Bastuträsk som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bastuträsk som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bastuträsk som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västerbotten som du kan kontakta.