Byggfirmor i Bjurholm - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bjurholm

Annons:
I staden Bjurholm finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Bjurholm. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bjurholm att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västerbotten som ligger i närheten av Bjurholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bjurholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bjurholm samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bjurholm kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bjurholm

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bjurholm. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Pem-ko Sweden AB
Klockarv. 1
916 31 BJURHOLM


Ac Natur&Event
Vitvattnet 240
916 91 BJURHOLM


Fakta om Bjurholm

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bjurholm.

Rekommenderade byggfirmor i Bjurholm

Att hitta en byggfirma i Bjurholm som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bjurholm som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bjurholm som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västerbotten som du kan kontakta.