Byggfirmor i Boliden - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Boliden

Annons:
I staden Boliden finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Boliden. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Boliden att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västerbotten som ligger i närheten av Boliden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Boliden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Boliden samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Boliden kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Boliden

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Boliden. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Rönnkvist Trä AB
Åliden 7
936 91 BOLIDEN


Hedlundabygg AB
Svansele 67
936 93 BOLIDEN


Solström I Kiruna, AB
Zinkv. 15
936 31 BOLIDEN


Skellefteå Energi Underhåll HB
Finnforsfallet 40
936 92 Boliden


Eric Sundwalls Bygg AB
Dalvik 19
936 92 Boliden


Fakta om Boliden

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Här hittar du mer information om staden Boliden.

Rekommenderade byggfirmor i Boliden

Att hitta en byggfirma i Boliden som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Boliden som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Boliden som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västerbotten som du kan kontakta.