Byggfirmor i Bureå - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bureå

Annons:
I staden Bureå finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Bureå. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bureå att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västerbotten som ligger i närheten av Bureå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bureå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bureå samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bureå kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bureå

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bureå. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Berthe AB
Sinusg. 2
932 51 Bureå


Pärkele AB
Burmoran 306
932 52 BUREÅ


Nilsson Entreprenad AB, Anders
S. Ågatan 11
932 51 Bureå


Vius Bygg AB
Skärv. 46
932 52 BUREÅ


Botnia Bygg & Bastu AB
Sinusg. 2
932 51 Bureå


Skellefteå Industriställningar, AB
Industriv. 65
932 52 BUREÅ


Fakta om Bureå

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bureå.

Rekommenderade byggfirmor i Bureå

Att hitta en byggfirma i Bureå som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bureå som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bureå som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västerbotten som du kan kontakta.