Byggfirmor i Obbola - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Obbola

Annons:
I staden Obbola finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Obbola. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Obbola att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västerbotten som ligger i närheten av Obbola.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Obbola hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Obbola samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Obbola kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Obbola

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Obbola. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Kempes Bygg & Snickeri Montage AB
Kvarnv. 5
913 42 Obbola


Urpiala El & Bygg AB
Bygränd 17
913 42 Obbola


Rickards Bygg I Umeå AB
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Kakelman&Klinker
Notv. 10
913 42 Obbola


Kent Lastare
Minkstigen 2
913 42 Obbola


Rb Bygg
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Björntjänst I Umeå AB
Lilltuvan 19
913 42 Obbola


Fastighetsutveckling I Obbola AB
Linjev. 5
913 41 OBBOLA


Th Metal Group AB
Uppförsbacken 3 B
913 41 OBBOLA


Fakta om Obbola

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här hittar du mer information om staden Obbola.

Rekommenderade byggfirmor i Obbola

Att hitta en byggfirma i Obbola som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Obbola som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Obbola som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västerbotten som du kan kontakta.