Byggfirmor i Rundvik - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Rundvik

Annons:
I staden Rundvik finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Rundvik. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Rundvik att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västerbotten som ligger i närheten av Rundvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Rundvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Rundvik samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Rundvik kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Rundvik

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Rundvik. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Masonite Beams AB
Strandv. 36
914 41 Rundvik


Boendemiljöer Stockholm HB
Bagarg. 8
914 41 Rundvik


Fakta om Rundvik

Rundvik är en tätort i Nordmalings kommun. Rundvik ligger invid Bottenhavet cirka 9 kilometers vägavstånd sydväst om Nordmaling.

Yta: 183,20 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här hittar du mer information om staden Rundvik.

Rekommenderade byggfirmor i Rundvik

Att hitta en byggfirma i Rundvik som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Rundvik som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Rundvik som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västerbotten som du kan kontakta.