Byggfirmor i Bergeforsen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bergeforsen

Annons:
I staden Bergeforsen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Bergeforsen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bergeforsen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Bergeforsen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bergeforsen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bergeforsen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bergeforsen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bergeforsen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bergeforsen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Sjöströms Bygg & Montage i Sundsvall AB
Hökarv. 7
861 38 Bergeforsen


Hercules Grundläggning AB
Industrig. 3
861 38 Bergeforsen


MMT Mark & Murteknik AB
Industrig. 5
861 38 Bergeforsen


Finnäs Jörgen
Kontorillv. 5
861 92 Bergeforsen


Ms Hallmontage AB
Rockag. 17
861 39 BERGEFORSEN


Nilab Bygg & Montage, AB
Tallmov. 7
861 38 Bergeforsen


Fakta om Bergeforsen

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bergeforsen.

Rekommenderade byggfirmor i Bergeforsen

Att hitta en byggfirma i Bergeforsen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bergeforsen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bergeforsen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.