Byggfirmor i Bjästa - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bjästa

Annons:
I staden Bjästa finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Bjästa. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bjästa att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Bjästa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bjästa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bjästa samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bjästa kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bjästa

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bjästa. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Pirrås Plattsättning AB
Drillv. 9
893 30 Bjästa


Mjäla Gårds Bygg AB
Njäla 3604
893 92 Bjästa


K Thorén Plåt & Svets AB
Bergom 317
893 92 Bjästa


F Persson Entreprenad Kornsjö AB
Kornsjö 107
893 91 BJÄSTA


Fakta om Bjästa

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bjästa.

Rekommenderade byggfirmor i Bjästa

Att hitta en byggfirma i Bjästa som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bjästa som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bjästa som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.