Byggfirmor i Bollstabruk - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bollstabruk

Annons:
I staden Bollstabruk finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Bollstabruk. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bollstabruk att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Bollstabruk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bollstabruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bollstabruk samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bollstabruk kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bollstabruk

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bollstabruk. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bergmans Rör & Industri I Norrland AB
Ed 115
873 92 Bollstabruk


R Pahlins Bygg, AB
Holmnäsv. 13 A
873 30 Bollstabruk


Jernbarken AB
Bollstamo 131
873 91 BOLLSTABRUK


Fakta om Bollstabruk

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bollstabruk.

Rekommenderade byggfirmor i Bollstabruk

Att hitta en byggfirma i Bollstabruk som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bollstabruk som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bollstabruk som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.