Byggfirmor i Härnösand - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Härnösand

Annons:
I staden Härnösand finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 11 olika byggfirmor i Härnösand. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Härnösand att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Härnösand.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Härnösand hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Härnösand samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Härnösand kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Härnösand

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Härnösand. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bondsjö Trä & Plåt AB
Smedjev. 4
871 54 HÄRNÖSAND


Fritz Johanssons Byggnadsfirma
Båtsmansv. 5
871 53 Härnösand


J A Skogström AB, JASAB
Jägareg. 4
871 42 Härnösand


Strindins Bygg I Härnösand, AB
Sörmark 122
871 93 Härnösand


Sundins Bygg
Spjutg. 36
871 51 Härnösand


W.H. Försäljning AB
Bryggvägen 38
871 65 HÄRNÖSAND


Gesims Byggentreprenad
Västerbrån 232
871 93 Härnösand


Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs v. 14
871 33 Härnösand


Restaurang & Bar Bittens
Klefbomsv. 23
871 40 Härnösand


Scaffolding International Group North AB
Fiskareg. 11
871 33 Härnösand


Ducit AB
Nybrog. 17
871 31 Härnösand


Fakta om Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här hittar du mer information om staden Härnösand.

Rekommenderade byggfirmor i Härnösand

Att hitta en byggfirma i Härnösand som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Härnösand som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Härnösand som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.