Byggfirmor i Långsele - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Långsele

Annons:
I staden Långsele finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Långsele. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Långsele att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Långsele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Långsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Långsele samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Långsele kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Långsele

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Långsele. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Sollefteå Produktion AB
N. Åbacken 102
882 91 Långsele


Hjälta Bygg, AB
Hjälta 219
882 91 Långsele


Marcus Olsson Bygg & VVS
Örbäck 117
882 91 Långsele


Aronsson, Benny
Spetsbergsv. 13
882 40 Långsele


Fakta om Långsele

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här hittar du mer information om staden Långsele.

Rekommenderade byggfirmor i Långsele

Att hitta en byggfirma i Långsele som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Långsele som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Långsele som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.