Byggfirmor i Liden - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Liden

Annons:
I staden Liden finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Liden. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Liden att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Liden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Liden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Liden samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Liden kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Liden

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Liden. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Thomas Sjölund Bygg & Finsnickeri AB
Åsen 143
860 41 LIDEN


Industrirör I Liden AB
Husåsv. 41
860 41 LIDEN


K Lind Bygg AB
Sunnås 114
860 41 LIDEN


Vattenfall Services Nordic AB
Järkvissle 325
860 41 LIDEN


Hjerpe Bygg HB, Leif
Husåsv. 28
860 41 LIDEN


Fakta om Liden

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här hittar du mer information om staden Liden.

Rekommenderade byggfirmor i Liden

Att hitta en byggfirma i Liden som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Liden som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Liden som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.