Byggfirmor i Ljungaverk - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Ljungaverk

Annons:
I staden Ljungaverk finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Ljungaverk. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Ljungaverk att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Ljungaverk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Ljungaverk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Ljungaverk samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Ljungaverk kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Ljungaverk

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Ljungaverk. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Danielsson Snickeri & Byggvaror
Sörhångstav. 120
840 10 Ljungaverk


Fakta om Ljungaverk

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här hittar du mer information om staden Ljungaverk.

Rekommenderade byggfirmor i Ljungaverk

Att hitta en byggfirma i Ljungaverk som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Ljungaverk som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Ljungaverk som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.