Byggfirmor i Sundsvall - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Sundsvall

Annons:
I staden Sundsvall finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 12 olika byggfirmor i Sundsvall. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Sundsvall att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Sundsvall.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Sundsvall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Sundsvall samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Sundsvall kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Sundsvall

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Sundsvall. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Nils Persson Bygg & Måleri
Tullg. 6
852 31 SUNDSVALL


ONE Nordic
Tegelv. 22
853 50 SUNDSVALL


Lemminkäinen Sverige AB
Norra v. 22
856 50 Sundsvall


Ställningsmontage & Industritjänst AB
Fyrspannsv. 7
857 52 SUNDSVALL


Romlands El & VVS AB
Bergsg. 91 C
852 36 Sundsvall


Mats Carlsson Bygg
Allsta 127
855 90 SUNDSVALL


Norrmalms Bygg AB
Baldersv. 30
852 34 Sundsvall


Englunds byggnadsfirma
Bruksg. 13
856 31 SUNDSVALL


Mikaelsson Bygg AB
Tegelv. 8
853 50 SUNDSVALL


Sveriges Byggindustrier
Torgg. 4
852 32 Sundsvall


Ellextre Entreprenad AB
Gärdev. 5
856 50 Sundsvall


Ställningsbyggarna i Sundsvall AB
Kolv. 14
852 29 Sundsvall


Fakta om Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här hittar du mer information om staden Sundsvall.

Rekommenderade byggfirmor i Sundsvall

Att hitta en byggfirma i Sundsvall som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Sundsvall som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Sundsvall som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.