Byggfirmor i Timrå - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Timrå

Annons:
I staden Timrå finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Timrå. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Timrå att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västernorrland som ligger i närheten av Timrå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Timrå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Timrå samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Timrå kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Timrå

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Timrå. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Wifsta Entreprenad AB
Vitög. 6
861 35 TIMRÅ


PL Bygg & Inredning Sundsvall AB
Terminalv. 28
861 36 Timrå


BEKAB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Jorima Brandskydd, AB
Terminalv. 14
861 36 Timrå


A. Winberg Demontering O Svets
070 - 265 68 66Andersson, Thomas
Rörv. 32
861 33 TIMRÅ


West Roads, AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Pj Industri & Hus Service, AB
Kungsv. 103
861 35 TIMRÅ


Fakta om Timrå

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här hittar du mer information om staden Timrå.

Rekommenderade byggfirmor i Timrå

Att hitta en byggfirma i Timrå som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Timrå som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Timrå som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västernorrland som du kan kontakta.