Byggfirmor i Hallstahammar - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hallstahammar

Annons:
I staden Hallstahammar finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Hallstahammar. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hallstahammar att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västmanland som ligger i närheten av Hallstahammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hallstahammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hallstahammar samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hallstahammar kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hallstahammar

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hallstahammar. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Munkspisen Mureri&Kakel AB
Bergslagsv. 63
734 40 HALLSTAHAMMAR


Dnd Building Successâ AB
Starkg. 5
734 30 Hallstahammar


E. Sjöströms Bygg
Alvg. 24
734 36 Hallstahammar


Mälarentreprenad I Hallstahammar AB
Förunda 28
734 91 HALLSTAHAMMAR


Eriksberg
Eriksbergsv. 15
734 92 Hallstahammar


Ahb Bygg & Entreprenad AB
Trångfors 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Plåt o. Fastighetsservice, Byggfirma
Alvg. 26
734 36 Hallstahammar


Sten- & Trähusvillan I Sverige AB
Hallstahammar
734 30 Hallstahammar


Sellens Byggfirma
Ålby 1
734 92 Hallstahammar


Fakta om Hallstahammar

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hallstahammar.

Rekommenderade byggfirmor i Hallstahammar

Att hitta en byggfirma i Hallstahammar som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hallstahammar som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hallstahammar som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västmanland som du kan kontakta.