Byggfirmor i Kolbäck - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kolbäck

Annons:
I staden Kolbäck finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 12 olika byggfirmor i Kolbäck. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kolbäck att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västmanland som ligger i närheten av Kolbäck.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kolbäck hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kolbäck samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kolbäck kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kolbäck

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kolbäck. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

K J Bygg AB
L. Åskebro 1
734 93 KOLBÄCK


M Glas Bygg & Trädgård
Vallg. 9
734 50 Kolbäck


Uffe Günzel AB
Vallmog. 28
734 50 Kolbäck


Lega Byggen Leif Avelin
Villag. 13
734 51 KOLBÄCK


HB Lasse Bergqvist Byggservice
Lövgård
734 93 KOLBÄCK


Sörstafors Snickeri AB
Sörstafors 9
734 51 KOLBÄCK


Per Erik Nilsson
Köpingsv. 28
734 51 KOLBÄCK


Nova House Of Care AB
Ribbholmsslingan 7
734 93 KOLBÄCK


Olfsta Fastighets HB
Bergsg. 11
734 51 KOLBÄCK


Montage Teknik Olof Wijk Västerås
Hagv. 5 B
734 50 Kolbäck


Dz Bil Och Montage AB
Herrevadsv. 3
734 51 KOLBÄCK


Pk Fastighetsteknik
Hässelby 12
734 93 KOLBÄCK


Fakta om Kolbäck

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kolbäck.

Rekommenderade byggfirmor i Kolbäck

Att hitta en byggfirma i Kolbäck som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kolbäck som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kolbäck som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västmanland som du kan kontakta.