Byggfirmor i Köping - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Köping

Annons:
I staden Köping finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 13 olika byggfirmor i Köping. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Köping att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västmanland som ligger i närheten av Köping.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Köping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Köping samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Köping kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Köping

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Köping. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Åhmans Bygg AB
Hantverkareg. 19
731 50 Köping


Sjödoffs Bygg & Entreprenad AB
Maskinistg. 2 -A
731 36 Köping


HPS Kulturmiljövård AB
Boda 2
731 93 KÖPING


Köpingsbyggen Eriksson & Lindström AB
Västeråsv. 22
731 30 Köping


KAK Byggen AB
Maskinistg. 5
731 36 Köping


R Blomdahl Bygg & Konsult AB
Järnvägsg. 2
731 36 Köping


NCC Construction
Fabriksg. 11
731 50 Köping


Arkitektriket AB
Mejeriv. 1
731 70 Köping


M Andersson Projektledning AB
Hässle 8
731 92 Köping


Kennys Bygg
Raknö 101
731 97 KÖPING


H.A. Stålbygg AB
Kramstagatan 3
731 50 Köping


Virgatans Fastighets AB
Torgg. 21
731 31 KÖPING


Allmogeträ & Bygg I Köping AB
Frosta Skogslund 18
731 94 Köping


Fakta om Köping

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här hittar du mer information om staden Köping.

Rekommenderade byggfirmor i Köping

Att hitta en byggfirma i Köping som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Köping som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Köping som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västmanland som du kan kontakta.