Byggfirmor i Sala - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Sala

Annons:
I staden Sala finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Sala. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Sala att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västmanland som ligger i närheten av Sala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Sala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Sala samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Sala kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Sala

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Sala. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

FÖ Bygg i Sala AB
Fabriksg. 2
733 39 Sala


Vvm Byggnation AB
Skytteg. 9
733 34 SALA


Lundells Bygg & Entreprenad AB
Gullvalla 186
733 96 SALA


Nyströms Bygg & Redovisning AB
Ljömsebo Gård 103
733 97 Sala


Vangbo Byggtjänst
Löjtnantsberg 102
733 94 SALA


Sala Mureri & Kakel KB
Bergslagsg. 1
733 31 Sala


Kai Enströms Måleri
Skälby 162
733 91 Sala


Littersbo Lantbygg
Littersbo 181
733 92 SALA


Sala Bygg och Brandskyddspartner AB
Fasenbo 111
733 92 SALA


Fakta om Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här hittar du mer information om staden Sala.

Rekommenderade byggfirmor i Sala

Att hitta en byggfirma i Sala som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Sala som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Sala som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västmanland som du kan kontakta.