Byggfirmor i Västerfärnebo - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Västerfärnebo

Annons:
I staden Västerfärnebo finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Västerfärnebo. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Västerfärnebo att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västmanland som ligger i närheten av Västerfärnebo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Västerfärnebo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Västerfärnebo samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Västerfärnebo kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Västerfärnebo

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Västerfärnebo. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Västerfärnebo Farmartjänst
Skogbyn 107
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Garagebyggarna I Mälardalen AB
Forsteby 103
733 60 VÄSTERFÄRNEBO


Johan Andersson Plåt & Entreprenad AB
Sörgärsbo 171
733 61 Västerfärnebo


Anders Åkesson - Bygg & Mark
Färnebo Björsbo 116
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Bergström, Tom
Islingby 110
733 60 VÄSTERFÄRNEBO


Lindfors Murning och Plattsättning
Islingbyv. 5
733 60 VÄSTERFÄRNEBO


JXL Bygg, Montage & Service
Västerbykil 109
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Fakta om Västerfärnebo

Västerfärnebo är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Västerfärnebo socken. I Västerfärnebo idag finns det en pizzeria, ett café, en närlivsbutik och en skola (F-6).

Yta: 96,13 hektar
Invånarantal: 477, år 2010

Här hittar du mer information om staden Västerfärnebo.

Rekommenderade byggfirmor i Västerfärnebo

Att hitta en byggfirma i Västerfärnebo som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Västerfärnebo som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Västerfärnebo som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västmanland som du kan kontakta.