Byggfirmor i Virsbo - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Virsbo

Annons:
I staden Virsbo finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Virsbo. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Virsbo att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västmanland som ligger i närheten av Virsbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Virsbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Virsbo samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Virsbo kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Virsbo

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Virsbo. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Th Bygg & Dykeri
Sjöviksv. 2 C
730 61 Virsbo


Rh Productions
Sörbomsv. 17
730 61 Virsbo


Fakta om Virsbo

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här hittar du mer information om staden Virsbo.

Rekommenderade byggfirmor i Virsbo

Att hitta en byggfirma i Virsbo som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Virsbo som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Virsbo som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västmanland som du kan kontakta.