Byggfirmor i Askim - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Askim

Annons:
I staden Askim finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Askim. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Askim att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Askim.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Askim hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Askim samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Askim kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Askim

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Askim. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Herbertson Bygg & Fastighetsservice AB
Ögärdesv. 20
436 40 Askim


Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB
Hantverksv. 1
436 33 Askim


Willa Entreprenad AB
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim


Flores Konsult
Tallboängen 83
436 44 Askim


Askim Building, AB
Carl Gunérs v. 18
436 40 Askim


Tbh Bygg & Måleri AB
Kobbegården 61
436 37 Askim


Cypressen Mark & Bygg AB
Askims Verkstadsv. 5 B
436 34 ASKIM


Muchow Consulting AB
Pilegården 3 C
436 35 Askim


Niklassons Bygg- o. Fastighetskonsult AB, Dennis
Askims Kyrkv. 40
436 42 Askim


Fakta om Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här hittar du mer information om staden Askim.

Rekommenderade byggfirmor i Askim

Att hitta en byggfirma i Askim som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Askim som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Askim som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.