Byggfirmor i Borgstena - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Borgstena

Annons:
I staden Borgstena finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Borgstena. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Borgstena att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Borgstena.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Borgstena hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Borgstena samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Borgstena kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Borgstena

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Borgstena. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Peo Persson Bygg
Stensered Pobo
513 97 Borgstena


Tak Tek Bygg & Entreprenad I Sjuhärad AB
Länsv. 30
513 70 BORGSTENA


Peo Persson Bygg
Stensered Pobo
513 97 Borgstena


Långareds Entreprenad
Långared 1
513 97 Borgstena


Fristad Trädgårdstjänst HB
Gärstorp EKEN
513 97 Borgstena


Borgstena Dumperstransport AB
Gärstorp 10
513 97 Borgstena


Fakta om Borgstena

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Yta: 68,80 hektar
Invånarantal: 386, år 2010

Här hittar du mer information om staden Borgstena.

Rekommenderade byggfirmor i Borgstena

Att hitta en byggfirma i Borgstena som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Borgstena som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Borgstena som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.