Byggfirmor i Floda - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Floda

Annons:
I staden Floda finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 11 olika byggfirmor i Floda. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Floda att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Floda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Floda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Floda samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Floda kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Floda

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Floda. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Vallhamra Bygg, AB
Ljunghögsv. 21
448 31 Floda


AI Bygg & Inredning AB
Lärkv. 13
448 35 Floda


Thords Murartjänst AB
Nolås-anders v. 12
448 31 Floda


B M Bygg Och Snickeriservice HB
Gökv. 4
448 35 Floda


Berghäll Allservice AB
Ekv. 3 B
448 33 Floda


Grundia AB
Surbrunnsv. 5
448 30 FLODA


E B M ( Ekelunds Bygg Mark )
Skallsjö Ängars v. 72
448 31 Floda


Slöjd & Byggvård
Otto Salomons v. 16
448 92 FLODA


Standerth Byggservice
Ljungbyv. 5
448 31 Floda


Wera Byggnads AB
Offerplatsv. 6
448 32 FLODA


Johansson, Rickard
Klockljungv. 9
448 31 Floda


Fakta om Floda

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här hittar du mer information om staden Floda.

Rekommenderade byggfirmor i Floda

Att hitta en byggfirma i Floda som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Floda som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Floda som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.