Byggfirmor i Hajom - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hajom

Annons:
I staden Hajom finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Hajom. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hajom att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Hajom.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hajom hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hajom samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hajom kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hajom

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hajom. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bröderna Jonasson På Djupet AB
Hajoms by 1
511 97 Hajom


Entreprenadcenter i Väst AB
Hajomsv. 28
511 97 Hajom


Anders Löfgren
Hajoms Skog Grönelid
511 97 Hajom


Schewenius, Lars
Nödinge Bäcka
511 97 Hajom


Björkeberga Bygg AB
Hjorttorp Björkeberga
511 97 Hajom


Ekbacken Bygg
Mölnebacka
511 97 Hajom


Allan Wiberg
Hede Karlslid
511 97 Hajom


Jacobssons Schakt AB
Borred Elfsvik 1
511 97 Hajom


Spåretorps Entreprenad AB
Bölabron 1
511 97 Hajom


Fakta om Hajom

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hajom.

Rekommenderade byggfirmor i Hajom

Att hitta en byggfirma i Hajom som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hajom som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hajom som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.