Byggfirmor i Hakenäset - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hakenäset

Annons:
I staden Hakenäset finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Hakenäset. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hakenäset att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Hakenäset.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hakenäset hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hakenäset samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hakenäset kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hakenäset

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hakenäset. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Valla Bygg & Snickeri AB
Balkeröd 5
471 71 Hakenäset


Pålsson Bygg HB
Berga 70
471 71 Hakenäset


Fakta om Hakenäset

Hakenäset är ett stort område på sydöstra Tjörn, strax söder om Höviksnäs. Detta natursköna område har en omedelbar närhet till Hakefjorden, vilket har sina fördelar. Precis lika lätt som det är att ta sig till strandkanten, lika lätt är det att pendla till Stenungsund eller Göteborg för jobb och aktiviteter.

Yta:
Invånarantal: , år

Här hittar du mer information om staden Hakenäset.

Rekommenderade byggfirmor i Hakenäset

Att hitta en byggfirma i Hakenäset som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hakenäset som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hakenäset som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.